Sim/Vattengympa

 

Aktivitetsansvarig
Kerstin Blondell 
Tel 070 – 5214521
Mail: kerstin.blondell@telia.com
 
 

Välkommen att simma på Kockum Fritid
Du köper själv simkort och vattengympakort i receptionen och får tillbaka subvention enligt följande: Simning 10-kort subventioneras med 130 kr, Simning 25-kort subventioneras med 260 kr, Vattengympa 10-kort subventioneras med 165 kr,Vattengympa 25-kort subventioneras med 330 kr

Subventionen kan erhållas på onsdag förmiddagar i klubblokalen och lämna kvittot till kassören eller Karin. Eller lämna kvitto med bankkontonummer i kassörens brevfack i klubblokalen så kommer pengarna direkt till ditt bankkonto.

 

 

 

 

Blöt tillställning

 

 

VATTENGYMPA beskrivet av en entusiast:

 Du som aldrig har testat vattengympa. Kom till Kockum Fritid på torsdagar kl. 11.30. Du kommer inte att ångra dig. Jag lovar! Det gör gott för hela kroppen och är så roligt… Lena, vår nya ledare, är så braaa. Hennes glada tillrop – håll in magen, spänn skinkorna, böj på knäna och framför allt – andas! Vattnet ska nå upp till nyckelbenen. Rörelserna ska alltså utföras under vattnet. Du får bättre motstånd då. Vi jobbar i hel- eller halvfart, efter förmåga, men allt gör nytta på ett skonsamt sätt.

Vi sjunger till gympalåtarna och vår entusiasmerande ledare gör oss bara så glada. ”Gubbarna” är inte så många, så de får självklart ta emot lite pikar (men det klarar de av). Efter ett väl genomfört pass stretchar vi musklerna till avslappnande musik som vi nynnar på ända in i duschen. Många av oss avslutar med lunch i restaurangen tillsammans med glada motionärer. Jag hoppas verkligen att Lena kan fortsätta att hålla sina pass, för hon är den bästa ledare som vi har haft. Alla ni andra som redan går på vattengympa håller säkert med mig.

Vattengympapasset håller på i 45 min.

Barbro Thysell