Bridge

Aktivitetsansvarig:
Ingemar Mårtensson
Tel 0705 470474
mail: m.ingemar@telia.com

Avgift 100 kronor / år samt prel. 25 kr per speltillfälle.

Bridge är ett kortspel som spelas över hela världen. Anledningen till att spelet har erövrat en hel värld är förmodligen att bridge är så väldigt mångsidigt. Alla som tycker om spel där man får tänka lite brukar älska bridge.

 Speldagar Varje tisdag samlas vi för att spela bridge kl 12.30 i TSM:s klubblokal på Falkmansgatan i Malmö.

Om Du önskar få reda på hur det gått i de enskilda tävlingarna så klicka på Tävlingar/Resultat (underrubrik till denna flik).

 

Du som är nyfiken på bridge är välkommen att besöka oss en speltisdag eller ta kontakt med Ingemar Mårtensson för mer information, se kontaktuppgifter.

 

    

 

ETT BRIDGESPELANDE PAR

 

Bridgeklubbens medlemmar har alla samma gemensamma passion för bridge. Jag vet inte ens om en riktigt cool presentation skulle börja beskrivningen om klubben på detta sätt. Men jag tror ändå att detta är rätt eftersom vi är två icke professionella glada kortspelare, Marie och Hans Nilsson. Vi har nu varit med under ett antal år och därmed fått en viss erfarenhet. Varje tisdag är längtan till eftermiddagens bridgespel stor. För de flesta av oss i klubben är bridge inget annat än ett sällskapsspel medan några få satsar lite högre och tävlar. Det fina med kortspel är att man träffar trevliga kamrater i en härlig och öppen gemenskap oavsett kunskapsnivå.

Hans Nilsson