Aktiesparklubbar

Aktivitetsansvarig:
Anders Bark
Tel 070 - 598 1833
mail:anders.43.bark@telia.com
 

 

Nu har hösten kommit. Börserna har hittills i år gått mycket bra. En del tror toppen är nådd och att det nu ska gå utför, då är det dags att satsa. Att spara i aktier är något långsiktigt och att spara kontinuerligt en liten summa varje månad gör att det på lång sikt alltid har varit lönsamt. Du kan naturligtvis köpa en trisslott eller lämna in en lottorad och snabbt tjäna pengar, men troligtvis förlorar du pengarna lika snabbt. Tittar man historiskt sett så har det alltid varit lönsamt att satsa på aktier. Visst finns det tider då aktiekurserna går ner, men tittar man på lite sikt så har det alltid gått bra och varit en bra affär.

Det finns intresserade, men för att starta en ny klubb så behövs det minst 6 personer. Så tveka inte utan anmäl ditt intresse på listorna i klubblokalen eller ring till Anders, se kontaktuppgifter överst.

 

 

 

 

 

Info om aktieklubbarna 

Antal medlemmar/klubb varierar mellan 7-12 aktieägare. Aktivitetsavgiften är 50:-/år.

Klubbarna sammanträder 1 ggr/månad på mån- eller onsdagar i klubblokalen. Varje medlem satsar ett engångsbelopp på 3-4000:- och därefter 3-400:-/månad eller vad varje klubb kommer överens om för belopp för inköp av aktier.

En klubbs varaktighet planeras för två år varefter den upphör eller förlängs med ett år i taget.

På mötena kommer man överens om vilka aktier och till vilken kurs som aktierna ska köpas eller säljas - vilken riskspridning portföljen ska ha, dvs vilka branscher man vill vara med i osv.

Om du är intresserad anmäl dig till Anders, tel 070 598 1833, och när det blir minst 6 deltagare dras nästa klubb igång.

Vi har precis startat en ny klubb, FUNNY 5, där jag är ordf och kommer att träffas första måndagen i varje månad.

OPTIMISTERNA, har Jan Ohlsson som ordf ochh träffas sista måndagen i varje månad.

BENE MERITUS, har Sven-Åke Löwgren som ordf och träffas sista onsdagen i varje månad kl 09:00-10:30.

Läs mer om aktier på www.six.se!