Blomsterbindning

Aktivitetsansvarig

Lena Runermark 0708 69 59 60 eller lena@runermarks.se

Blommor är en del av livet. Vi använder blommor för att fira, belöna, visa vår uppskattning, duka till fest och till och med för att visa vårt deltagande i motgång och sorg. Alla vi som varit med en tid minns väl Birgitta Andersson i ”Blomsterhandeln Gladiolusen”. Inför julen träffas vi och gör kransar att hänga på dörren eller ställa på bordet till Advent.

Min förhoppning är att vi även kan träffas för att göra en blomsteruppsättning på våren eller tidig sommar i form av en  vacker bordsdekoration. Vi lär oss hela tiden och tanken är att vi ska kunna använda oss av våra nyvunna kunskaper för att skapa våra egna dekorationer närhelst vi behöver dem. Blomsterbindningen är en aktivitet för alla medlemmar i TSM och vi ser gärna att fler herrar deltar.

Till hjälp har vi Anette Lövkvist, som är utbildad florist och har varit kursledare på Komvux.  Kostnaden för att deltaga varierar beroende på priserna för växter, men ligger på ca 200-300 kronor per tillfälle. Har du frågor, tips eller idéer om vad vi ska satsa på är du välkommen att kontakta mig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 

 

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)