TSM Extra har nu en egen mejladress – tsmextra@tsmmx.se. På denna mejladress kommer vi att skicka ut våra inbjudningar till våra aktiviteter. Mejladressen används även för att anmäla sig till våra aktiviteter. Vi vill att ni använder den i första hand för att anmäla er till våra aktiviteter. Samtliga i planeringsgruppen för TSM Extra kan läsa och svara på dessa mejl. Ni kan även här skicka in förslag på aktiviteter som ni tycker att vi ska genomföra.

Vi är nu klara med några av höstens aktiviteter:

25 augusti Grillfest (inbjudan kommer i mitten på juli med plats, pris och tid)

23 September ”Skräckens väg” – Guidad bussresa.  Vem minns inte den ruggiga TV-serien om de skånska morden. Men var hände det egentligen? Denna busstur går till platserna för tre av de mest kända fallen Hurva, Veberöd och Esarp. Ni kommer att få höra vad det var som hände, på den plats där det hände, men vi berättar även många andra anekdoter ur den skånska historien på vägen. Guide är Jacques Schultze. Priset är 400 kr inkl lunch och kaffe på Hurva Gästis. Icke medlemmar kan följa med i mån av plats för 500 kr.

Ni kan redan nu anmäla er till till denna guidade bussresa, skicka en anmälan till tsmextra@tsmmx.se. Bussresan kommer att gå från Falkmansgatan 1 (vår lokal) Malmö. Buss avgår kl 11.00 och är åter ca 16.00 – 16.30. Har du frågor om resan kan ni mejla eller ringa Christina Gustafsson 0705-929293.

21 oktober Romprovning (inbjudan kommer i mitten på september)

11 november ölprovning (inbjudan kommer i mitten av oktober)

2023

21 januari Arlövsrevyn

4 februari Arlövsrevyn

Ni kan redan nu boka biljetter till Arlövsrevyn. Det finns 25 platser på respektive datum. Biljettpriset för medlemmar är 400 kr. Icke medlemmar kan i mån av plats följa med för 535 kr. Skicka er bokning till tsmextra@tsmmx.se. Har ni frågor kring biljetter kan ni mejla eller ringa Lena Hallberg 0703-469648.