Boule

Boule är ett trevligt spel som passar alla. Det spelas med tre klot och två spelare i varje lag. Spelet börjar med att man kastar ut lillen som är en liten träkula. Därefter gäller det att komma så nära lillen som möjligt med sina klot.

Vi är för närvarande 29 TSM’are som spelar men hälsar gärna nya medlemmar välkomna.

Vi spelar varje onsdag kl.12:30 i Bouletoftahallen på hösten och vintern. Under april till oktober spelar vi utomhus på Stolpalösa, vid Lindeborgs idrottsplats.

Vi har vänskapsmatcher mot olika bouleklubbar och ställer upp i Telias sydsvenska mästerskap vilket brukar vara trevliga tillställningar.

Aktivitetsavgift 100 kr/år, inomhusspel 45 kr och utomhusspel ingen avgift.

I sommar spelar vi varje onsdag  kl 12:30 vid lämpligt väder på Lindeborgs idrottsplats. 

Aktuella resultat

Vill du veta mer så kontakta:

Bengt Johansson

Bengt Johansson

Aktivitetsansvarig

Tel: 0702-338705
Mejl: rydjo@hotmail.com

Reportage och övrigt

Boule – seriespel

För säsongen 2019-2019 har TSM 3 lag i seriespel. Det är PRO som arrangerar serien och den spelas på Bouletoftahallen. Fyra divisioner med 8-10 lag i varje serie. För säsongen 2017-2018 låg alla TSM lag i sista divisionen dvs den fjärde. Då slutade vi 2:a och 3:a....

läs mer

Boule – Teleseniorernas Sydsvenska Mästerskap

Spelades i år i Helsingborg den 9:e september. Vi var 6 lag från TSM som tillsammans med 22 andra lag fick en fin dag i strålande solsken på Gröningen utmed stranden vid Öresund. Tävlingsformen var Trippel monrad och alla lag spelade 4 matcher. Vi gratulerar Ystad som...

läs mer