Bridge tävlingar och resultat

Resultat 2018

Bridge kortsymboler

Reportage och övrigt

Bridgeresa 26/4

Den 26 april är det dags för våravslutning. Läs mer här.Glöm inte anmäla dig. Den 19 mars är sista anmälningsdag och priset är 300:- för spel, båtresa, mat och dryck.

läs mer

Bridge 19 feb

Idag var vi 20 par som spelade bridge, tangerat ALL TIME HIGHoch Sverre och Ingemar kom på första plats.På andra plats kom Arne och Maj-Louise och på tredje Eva R och Bo N.

läs mer

Bridgeresultat 5/2

Idag kom 15 par till start. Vi gratulerar Maj-Louise och Arne som kom på första plats.På andra plats kom Kerstin och Sune och på tredje Bertil och Bror.

läs mer

Bridge Höstavslutning

Andra tisdagen i december samlades 40 spel- och matsugna bridgespelare för att spela sista omgången av "Årets bridgespelare 2018" samt för att avnjuta en härlig jullunch. Efter något över 1½ timmes bridgespel gjordes en ommöblering i lokalen och en mycket god jullunch...

läs mer

Bridge våravslutning

Vårens bridge avslutades "traditionsenligt"med bridgeresa till Sassnitz. Vädermässig kommentar: Några upplevde att båten rörde sig.Efter en god frukostbuffé inleddes bridgen med för dagen lottade par.Tävlingen gick över 39 brickor över 13 ronder, dvs. full...

läs mer

Bridge mästare 2017

Efter sammanlagt 29 spelomgångar kunde årets bridgespelare koras.Årets bridgespelare blev Ingemar Mårtensson som mottogdiplom och firardryck.På andra plats kom parkollegan Sverre tätt följd av Sune ochKerstin L.

läs mer