Plötsligt hände det på Romeleåsen.

En vädermässigt blandad dag fick en överraskande vinnare. Undertecknad kan inte minnas att jag vunnit tidigare. I alla fall inte de senaste 5 åren. Längre tillbaks sträcker sig inte mitt minne. Någon bild på dagens segrare kan jag inte presentera men det vet väl alla hur en gammal ”gubbe” ser ut.

Mitt spel började bra på 12:an, utslag ca 1,5 m från pinnen. Men en av mina spelpartners Claes Hallenborg var än värre, 70 cm, vilket gjorde att han vann närmast hål tävlingen för herrarna. Damernas greenträffar lyste med sin frånvaro.

Mitt spel gick lite kryckigt de första 9 hålen, sen vet jag inte vad som hände. Paren stod som spön i backen och med gott stöd av mina spelkompisar Claes och Arne Dahlberg höll det ända in i mål. Men det höll på att sluta illa, på sista hålet, 11:an, trampade jag ned i ett kaninhål och gjorde en rejäl vurpa. Men som gammal målvakt så vet man ju hur man ska ”slänga” sig för att landa mjuk. Dock fick vristen sig en liten törn. Men smärtan försvann vid prisutdelningen.
Dagens mat kommenterar jag inte, tycker det räcker så.

Bosse Hansson