Styrketräning

Träningen inriktas på att stärka kroppens muskler för att undvika olika typer av rygg- och ledbesvär. Styrketräning ger effekt på kroppens muskler högt upp i åldern – perfekt för oss seniorer! Träningen bedrivs på vardagar till 15.00. Tillgång till utbildad instruktör finns alltid!

Vi är några som regelbundet ses på gymmet för att slita och dra i olika maskiner med olika vikter och motstånd.
Efter de första passen på gymmet upptäcker man hur många muskler det finns, man har nämligen träningsverk lite överallt. Det är häpnadsväckande hur ensidigt man egentligen utnyttjar sina muskler. Man har sina dagliga rutiner och gör vissa saker på samma sätt varje dag, vilket innebär att vissa muskelgrupper blir mindre aktiva.

Träning, som engagerar många muskler, gör att rörlighet och smidighet i kroppen förbättras avsevärt. Man orkar mer och känner en stor tillfredsställelse av att upptäcka att den där ”prylen eller matkassen” var ju inte så tung längre, eller att kunna knyta skorna utan att få ett mindre ryggskott. T o m ansiktsmusklerna tränas när man lagt på för mycket vikter. Att grimasera är samma muskler som när man skrattar, och det vet vi ju, ett skratt förlänger livet.

Aktivitetsavgifter:
För att kunna träna måste du lösa dagpaket på Kockums Fritid. Vilket kostar 2149 kr under år 2018. Detta kortet gäller vardagar.

När du köpt kortet så lämnar du kvittot till kassören i TSM och får tillbaka 550 kr i aktivitetsbidrag.

Du får även rabatterad P-avgift med dagkortet.

Vill du veta mer så kontakta:

Jan Strömberg

Jan Strömberg

Aktivitetsansvarig

Tel: 040-136040
Mobil: 070-5817058
Mejl: janstromberg81@googlemail.com

Reportage och övrigt

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.