Grillfest 2019!
Vår årliga grillfest är numera en del av våra TSM-Extra aktiviteter och kommer att anta en ny skepnad i år. Torsdagen den 1 augusti klockan 15.00 är det dags och i år kommer det att bli en grillbuffé på Kvarnby Golfkrog.
Det blir också ett nytt pris på endast 100:-! Detta som en del i att TSM skall minska sin kassa lite. I priset ingår mat och även en öl eller ett glas vin. Övrig dryck handlar man med fördel på krogen men det går även att ta med egen dricka om vi hanterar det lite diskret.
Vi hoppas på fint väder men om vi är högst 70 deltagare kan vi även sitta inne vid behov. Detta betyder att ”först till kvarn” gäller. Det finns gott om parkeringsplatser eller så stannar stadsbuss 35 precis utanför (hållplatsen heter Malmö Kvarnby).
I mån av plats kan även icke medlemmar vara med och betalar då 240:-
Anmäl er till Christina Gustafsson christinagustaf@telia.com på 0705-929293 eller på listan som finns i klubblokalen på onsdagarna.
Betalning skall göras i förskott, dock senast den 15/7, på bankgiro 741-7678. Var noga med att skriva ”Grillfest” samt namn på den eller de som betalningen avser.

Hälsningar TSM Extra