Inbjudan till årets Luciakaffe med hantverksutställning och årsdragningen i stödlotteriet
Onsdagen den 13 december hälsas alla välkomna till vår klubblokal på Falkmansgatan 1. Vi öppnar 08.30 och bjuder alla medlemmar på fika med lussebulle och pepparkaka fram till 11.30. Under hela förmiddagen är vår traditionella hantverksutställning öppen. Kanske kan man hitta en fin julklapp?
Klockan 10.00 är det så dags för årsdragningen i vårt stödlotteri där de stora vinsterna lottas ut. Kom och vinn upp till 5000:- på er lott.

Avgifter för 2024
Det är viktigt att alla avgifter för 2024 skall betalas först efter årsskiftet (under januari)
Årsmötet 2024 Boka den 1 mars redan nu. Denna fredag kommer vi att avhålla vårt årsmöte på Malmö Arena Hotel (samma plats som förra året). Kallelse med mer detaljer kommer i god tid innan mötet.

Är det någon som har förslag på en inspirerande föreläsare till årsmötet så hör av er till styrelsen.

Lotter, en viktig del av våra intäkter
Störst bidrag till föreningen ger vårt stödlotteri och det är också lotteriet med ovanligt hög vinstchans. Lotterna för 2024 kan tecknas redan nu och kostar 300:-. Cirka 160 lotter är då med vid 4 olika dragningar där vinstsumman totalt uppgår till ca 24.000:-. Kontakta Monica Andersson Mobil: 0705-544646 eller monicaobenny@gmail.com för att köpa lotter. Ni som redan har lottnummer som ni vill behålla betalar lotterna i samband med att årsavgiften betalas i januari.

Vi har också startar med att sälja Julkalendrar och Bingolotter till uppesittarkvällen. Dessa finns att köpa i vår klubblokal samt via de aktivitetsansvariga. Som vanligt säljer vi alltid Sverigelotter.

Alla våra lotter ger oss tillsammans en intäkt som ligger på mer än hälften av vad vi får in i aktivitetsbidrag från Malmö Stad. Köp lotter, det är en viktig del i att vi kan hålla attraktiva priser i våra verksamheter!

Valberedningen vill gärna ha tips
På årsmötet väljs som vanligt personer till olika poster och uppdrag. Enligt våra stadgar får man inte sitta mer än 10 år i styrelsen och ”bäst före datum” närmar sig nu på några viktiga poster. Detta gör att vi behöver ny sekreterare och kassör om högst 1 år, dvs några behöver komma in redan nu för att gå parallellt. Det är också dags för ny ordförande inom högst 2 år. Även här behövs någon som kan gå parallellt under en tid. Valberedningen (https://www.tsmmx.se/valberedning/) jobbar för fullt med detta men tar gärna emot tips. Tips från både er som kan tänka er att ställa upp men också om ni har namn på andra lämpliga personer.

Aktivitetsansvariga
Våra aktivitetsansvariga är minst lika viktiga som styrelsemedlemmar och andra funktionärer. Som ni sett har vi under året sökt och även hitta nya personer som tar ansvar för vårt Café och vår golf framöver. Vi har dock inte lyckats hitta någon/några som vill ta ansvar för vår nya aktivitet Bangolf som haft väldigt välbesökta provomgångar under året. Skall vi, vilket vi vill, kunna starta upp bangolf som en fast aktivitet 2024 behöver vi några som håller i detta. Intresserad? hör av er till styrelsen!

Styrelsen