Dagen började med lätt regn och vi funderade över om vi skulle sätta på fullt regnset. Några gjorde det, men vi var några som trotsade regnstänket och det visade sig vara rätt val, för sen blev det inte många droppar. Däremot kunde vi konstatera att det nu är början på hösten. Inte för att det var särskilt kallt men lite blåsigt och mycket löv på greenerna. Vad gällde banan så fanns det mer att önska, men detta till trots, så lyckades några få till bra resultat.

Vi säger grattis till vinnarna:
Dan & Eva Svensson och Claes & Monica Frisk

Andra platsen tog ”släkten Katra”:
Dan-Olle Olsson & Helena Olsson Katra och Jan Katra & Sonja Hassén

På tredje och sista prisplats kom:
Anders Andersson, Bengt Sennö, Lena Runermark och Ewa Andersson

Vår ”hovfotograf” befinner sig för tillfället i Portugal och vi önskar henne och maken en härlig vistelse.
Stort tack till Ewa Andersson, som tog utmaningen att ta några bilder och även Ulla Pressing som plåtade de mysiga kossorna.

Som sig bör kom det ett segertal från vinnarna, som skriver så här:

Avslutningstävling i TSM golfen

Måndagen den 26 september var det så dags att sätta punkt för TSM golfen för den här säsongen. Vi var 54 förväntansfulla spelare (tror vi att vi blev) som samlades på Kävlinge GK.
Vi skulle spela lagtävling, närmare bestämt 1-2-3 poängbogey, i 4-manna lag.
Extra trevligt var det att alla hade möjlighet att välja och sätta ihop sina lag. Själva hade vi toppat vårt lag, Frisk-Svensson med en bred representation av handicap.
När vi rullade ut på hål 15 så stänkte det lite från en gråmulen himmel och man hoppades att det inte skulle hålla på hela dagen. Som tur var blev det bara lite regn och vi hade fin dag på banan. Banan förresten, var inte i bästa skick tyvärr. Framför allt var greenerna väldigt dåliga över lag vilket gjorde puttningen chansartad.  Lite synd eftersom Kävlinge annars är en trevlig bana att spela.
Frisk-Svensson spelade bra ihop och hade en del tur när vi skulle summera poängen efter hålen. Vi lyckades i stort sett få ihop en bra score oberoende om vi skulle räkna ett eller tre resultat.
Vi trivs bra ihop och hade jättetrevligt i bollen, det betyder mycket för resultatet.
90 poäng lyckades vi skrapa ihop, 3 före tvåan och trean som båda hade 87 där de nio sista hålen till slut avgjorde. Alla
tre vinnarna gick hem med varsin flaska vin och en härlig känsla.
Tack för ett trevligt arrangemang och en trevlig golfsäso
ng!

Monica – Claes – Eva – Dan