Så var det äntligen dags för vårt jubileum som fick skjutas fram på grund av pandemin. Vi bildades i september 1991 och hade därför tänkt fira vårt 30-årsjubileum i september 2021 men det blev alltså den 7 maj 2022 i stället. Men vad gör några månader mer eller mindre när det är dags för fest?

Musiken är en viktig ingrediens i en lyckad fest men även inramning, sånger, bildspel, bordsplacering med mera bygger upp feststämningen. Festkommittén hade gjort et strålande jobb med att ge oss de bästa förutsättningarna.

Under hela kvällen rullade ett trevligt bildspel på filmduken bakom orkestern. Bildspelet visade bilder både från förr och våra verksamheter idag.

Ett gäng trevliga tjejer serverade förrätt med vitt vin och huvudrätt med rödvin och påfyllning. Maten var väldigt god och vi sjöng massor av trevliga sånger och det blev även någon kul vits i allt surrandet kring borden.

När det blev dags att bryta borden serverades kaffe med en mycket fin och jättegod jubileumstårta i stället för efterrätt. Orkestern spelade upp till dans och nu gällde det att hitta sin/sina bordsdamer och det blev snabbt trångt på dansgolvet.

Fram vid tolvslaget var det bara ett litet gäng kvar som dansade och då blev dags att runda av med en sista dans.

Stort tack till hela festkommittén, ni gjorde ett fantastiskt jobb med att ge oss de bästa förutsättningar att ha trevligt.

Mer om festen finns att läsa i kommande nummer av Telesenioren.