Årets sista tävling, som alltid är en lagtävling, avgjordes på The National i Bara och nu kändes det som att sommaren var över för det här året. Blåsigt och kyligt men banan visade sig från sin bästa sida. Greenerna var ruggigt snabba men bunkrarna alldeles för många. Trots detta blev det, som vanligt när TSM spelar, väldigt fina resultat.

Segrade på 97 poäng gjorde:
Annika Rosenqvist, Eva Larsson, Claes Hallenborg och Stickan Andersson

På andra plats, med 95 poäng, kom:
Anita Petersson, Ewa Andersson, Bengt Sennö och Staffan Hagre

Laget på tredje plats, med 94 poäng, blev:
Ulla Pressing, Eva Gullstrand, Tommy Persson och Dan-Olle Olsson

Fjärde platsen, med 93 poäng, togs hem av:
Gunilla Oredsson, Göran Bengtsson, Thomas Kvist och Dennis Juhlin

Stickan gav i uppdrag åt Claes Hallenborg att skriva årets sista segertal och därefter tackade Stickan och Ewa för sig och de 14 åren de haft glädjen att leda Golfsektionen. Det blev ett känsligt farväl och nu tackar även redaktören för sig och hoppas att någon annan kan ta hand om hemsidan för golfen.

Efter lagsegern skrev Claes så här:

The National bjöd på ett riktigt bra septemberväder när lagen gav sig ut på dagens tävling. Som vanligt, hög stämning och förväntan under morgonfikat.
Lakes upplevdes säkert av flertalet som en utmanande bana. Dock en stor eloge till klubben för den höga kvalitén på fairways och greener.
Vinnarlaget bestod av, förutom undertecknad,  Stickan ”The Boss” , Annika och Eva . Samtliga bidrog i hög grad till det fina resultatet och vinsten.
I ett lag ska man stötta och peppa varandra, och det gjorde vi verkligen. Definitivt framgångsreceptet. Stickan tog verkligen sin lagkaptensroll på allvar med peppning och glada tillrop, väl kompletterat av övriga.
Detta var inte bara årets sista tävling, utan även den sista arrangerad av Stickan och Eva. Vi kan inte tacka tillräckligt för alla dessa år då de fixat  fina förutsättningar för trevliga samvaro och fina arrangemang. En och annan tår fälldes när de fick välförtjänta kramar av hela gänget.
Stort tack Stickan och Eva!
Nu startar vinterträningen för ännu bättre golf 2024.


Claes Hallenborg