Trots att 4-mannalaget förlorade sin sista match inför juluppehållet kan vi glädja oss åt att teleseniorernas bowlare har gjort mycket bra ifrån sig i seriespelet både i PM-bowling och i Pensionärsserien.

I PM-bowling har vi fyra lag och det har varit bra prestationer från alla lagen. Det är första året som vi har ett lag i högsta divisionen och där har vi kämpat till oss en hedrande tredjeplats inför juluppehållet.

Sedan har vi två lag som båda leder i sina respektive serier. Håller skickligheten och orken ända in i april 2023 blir det frågan om uppflyttning i seriesystemet för båda lagen.

Vårt fjärdelag är väl det som slirar litet grann och ligger på fjärdeplats i sin serie. Vi får väl säga som gamle Pierre de Coubertin sa en gång:” Det viktigaste i livet är inte att segra, utan att kämpa väl.”

I Pensionärsserien där vi har ett 8-mannalag och ett 4-mannalag har 8-mannalaget spelat till sig en förnämlig andraplats i division 2 och fyramannalaget ligger mitt i tabellen, på femteplats i division 6. 4-mannalaget har råkat ut för det trista att ha behövt lämna walk-over till ett lag som man absolut hade vunnit över om det blivit match och hade då legat på andraplats istället.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till alla bowlare!

Vi ser fram emot vårens seriespel med tillförsikt.

/Sven-Åke Löwgren