Halva vårsäsongen har nu passerats av våra lag i Pensionärsserien. Det går fortsatt bra för lagen även om båda lagen har blandat vinster med förluster.

Bäst har det gått för  TSM-2 (4-mannalaget) även om senaste matchen var ett litet magplask med spelårets näst sämsta resultat. Men dessförinnan har laget i år radat upp 4 raka vinster och ligger på en hedrande fjärdeplats i tabellen. Det är bara 3 poäng upp till serieledaren  så med ett fokuserat spel de fyra siste matcherna är faktiskt en serieseger fullt möjlig.

TSM-1 (8-mannalaget) har haft det litet tuffare sedan nyår. De inledde året med en oavgjord match och därefter två stabila segrar men liksom TSM-2 inkasserade de en förlust i årets fjärde match. Poängmässigt gjorde de spelårets näst bästa matchen och hade faktiskt fler poäng än motståndarlaget , men vad hjälpte det när motståndarna vann två  delmatcher mer. Vi får kalla det en så kallad hedersam förlust.  Serieseger är inte att tänka på men en hedrande andraplats eller tredjeplats när säsongen är slut bör vi kunna räkna med.

Sven-Åke Löwgren, 1 mars 2023