Nu är äntligen Pensionärsserien igång och vi mönstrar liksom före covid-perioden 2 lag, ett 8-mannalag och ett 4-mannalag. 8-mannalaget vann division 3 året före det rumphuggna coronaåret och spelar nu i division 2 medan4-mannalaget fortsätter i den enda divisionen som finns för 4-mannalag, nu division 6.

Seriestarten har varit ömsom vin ömsom vatten. 4-mannalaget började med en förlust mot Höör med siffrorna 8-12 och med en ganska dålig snittpoäng per serie med 137 poäng. I andra omgången blev betydligt bättre snittpoäng och dessutom en seger mot Bunkeflo med 14-6. Bäst snittpoäng över 4 serier har Björn Ringström med 174,3 poäng.

Vårt 8-manna lag har hittills bara spelat en match och den vann de med 11-9. men kägelpoängen totalt var inte lysande, snarare ovanligt dålig. bara 4643 poäng. Det är faktiskt det lägsta resultat som de haft sedan 2015. Men bra lag skall ha styrkan att vinna trots att spelet är mediokert. Bäst i första omgången var Jan Bengtsson och Kjell Johannesson, båda med 168 poäng i snitt över fyra serier.