Så har då även PM-Bowling genomfört ett spelår utan covid-19-restriktioner. Det var litet tajt ett slag i december-januari då smittan tog fart, men det blev aldrig någon nedstängning av tävlingen. Det är givetvis så också att bowlingspelare är kloka människor som tar sina vaccinsprutor när Folkhälsomyndigheten säger till på skarpen.

TSM har haft fem lag igång i olika i olika divisioner. Visst har det varit en hel del telefonjakt när deltagare blivit sjuka, åkt på golfresa, ramlat och brutit armar, med mera ock så vidare,  men det har gått bra vid vart enda frånfälle. TSM-3 hade visserligen alla fyra lagmedlemmar på vift vid sista seriematchen men med hjälp att frivilliga från andra lag kunde matchen genomföras. Med vinst dessutom.

Totalt har 22 personer från TSM deltagit i tävlingsspel i PM Bowling. Med tanke på att vi bara är 39 tsm:are i bowlingsektionen och att genomsnittet närvarande på torsdagsträningarna ligger på ungefär 27 så får man säga att vi har ett högt deltagande i tävlingsspel.

Slutställningen blev klart godkänd för alla lag

TSM-1 blev trea i divison 2
TSM-2 blev tvåa i divison 4
TSM-3 blev tvåa i divison 6
TSM-4 blev fyra i divison 7
TSM-5 blev etta i divison 7

En förstaplats, två andraplatser och en tredjeplats måste ges betyget Väl Godkänd till TSM’s bowlare.

/Sven-Åke Löwgren