Nu när vi närmar oss Lucia har såväl Pensionärsserien som PM-bowling gått in i vintervila.
Vi har 5 lag igång i PM-bowling med 20 bowlare.

Vad säger man om vårt 8-mannalag i Pensionärsserien? Vojne vojne, kanske. Sista matchen, utflykten till Lund för att möta Kävlinge, var ett lågvattenmärke. Kävlinge som låg efter vårt lag i tabellen och som vi givetvis skulle vinna över slog oss istället med 15-5. Vad blir då sammanfattningen efter hösten och halva serien avklarad. Jo, näst sist i serien och 5 förlorade matcher och bara två vunna. Inte mycket att hurra för, men fördelen är att det bara kan bli bättre. Nåja, vi kan bli sist om vi inte skärper oss. Nu gäller bara att efter nyår klättra uppåt i tabellen.
Bättre går det för 4-mannalaget. De har etablerat sig som ett mittenlag i division 6. Har vunnit 3 matcher , förlorat 3 och spelat en oavgjord. Å andra sidan är lagen jämstarka och alla kan vinna över alla. Så det gäller även här att inte slappna av utan fortsätta det hittills väl genomförda spelet.

Läget i PM-bowling, nu när julen står för dörren, är som följer.
TSM1 med Leif Å, Göthe, Walter och Peter ligger i division 2 och ligger tryggt förankrade på en femteplats i tabellen.
TSM2 med Sven-Åke, Göran, Eva R och Lena ligger i division 4 och är med sin tredjeplats inblandade i toppstriden med samma poäng som ettan och tvåan.
TSM3 med Gert, Björn, Åke och Eva S ligger på en förnämlig andraplats i division 6. Bara 2 poäng efter serieledarna.
TSM4 med Tonni, Henry, Bertil och Aina toppar i division 6. Serien är jämn men TSM4 har spelat stabilt under hösten. Blivande seriesegrare?
TSM5 med Leif L, Claes, Lars och Kjell ligger på tredjeplats i division 6, bara en poäng efter ettan (TSM4) och trean. Kan kanske ge TSM4 en match om seriesegern framåt våren?