I skrivande stund har precis coronarestriktionerna upphävts och seriespelet i bowling kan gå tillbaka till det normala. PM-bowling har trots restriktioner flutit på som vanligt. 3-mannalagen har hunnit spela två omgångar.

I pensionärsserien har det varit litet stökigare. Där har den så kallade försiktighetsprincipen fått råda och matcher har skjutits upp. Vi hoppas att de uppskjutna matcherna kan spelas ikapp under februari så att alla lag kunnat spela 10 omgångar till första veckan i mars. Det är inte så lätt att se hur lagen ligger till i tabellen när matcher släpar efter.

Som det ser ut just nu så verkar det som om 4-mannalaget håller kvar sin mitt-i-tabellen-placering. I senaste matchen spelade man riktigt bra och vann med 16-4.

Sämre gick det för 8-mannalaget som torskade mot  Arlöv-1 med 4-16. Å andra sidan gjorde vårt lag en av sina bästa matcher rent poängmässigt, näst bäst under säsongen. Men vad hjälpte det när vår motståndare slog klubbrekord med 5639 poäng. Som det ser ut nu får laget rikta in sig på att undvika sistaplatsen och därmed degradering till division 3.