Måndagen den 10:e augusti spelades 6:e omgången av årets golfare. Vi gratulerar segraren C-G ”Putte” Björklund som sammanfattar så här:

Jag hade turen att vinna idag, ja jag skriver turen för det är det när väldigt mycket stämmer, när vi spelade på Malmö/Burlöv GK. Här kommer mitt inlägg, tyvärr inga bilder, vem har tid med bilder när man har full fokus på att langa iväg den där lilla vita bolluslingen.
Malmö/Burlöv brukar vara en tämligen blöt tillställning. Men inte idag, snarare tvärt om. Vi var 37 tappra spelare som vandrade runt 10–27 hål i 30-31° värme. Vilken dag, vilken bana.
Ska berätta en hemlis. Jag gillar inte Malmö GK ……. men efter den här rundan så kan man ju tycka att den är rätt bra i a f.
Jag hade det höga nöjet att få spela med Kjell Johannesson o en gammal kollega Bengt Thorngren, trevliga killar båda som gjorde sitt bästa att heja på. Ett hål som jag ej kommer att glömma: Hål 18 par 5, 460m. Jag lyckades driva greenen på 2 slag (de har jag aldrig gjort någon gång). O hade jag inte puttat så jädrans dåligt så kunde det blivit en Eagle.
Märkte ni skrytet 😉😉.
När vi kom in så var det sammanräkning. Kjell o jag hade samma brutto. Men eftersom han är en mycket bättre spelare än jag (lågt hcp) så vann jag. När vi kom till klubbhuset träffade jag Ewa. Hon frågade hur det hade gått. – Jo det hade gått rätt bra.
Ja ha då spelade du på 67 då! – Jaaa hur kan du veta det! ….. ledsen Ewa att jag slog dig ha ha. Tack för idag! O tack Stickan o Ewa för ett som alltid perfekt anordnat arrangemang 🏌️‍♂‍🏌️‍♀‍

Mvh
Carl-Gustaf Björklund